© 2015 Ipkli

  • ინფო

  • პროდუქცია

  • სიახლეები

  • მაღაზიები

  • კონტაქტი

  • Blog

  • More

    გამოიწერეთ სიახლეები!

    გილოცავთ, თქვენ გამოიწერეთ "იფქლის" სიახლეები!

    EN

    • fb.png
    • linkedin.png
    • twitter.png
    • instagram.png
    • ინფო

    • პროდუქცია

    • სიახლეები

    • მაღაზიები

    • კონტაქტი

    • Blog

    • More

      "იფქლი" გოლდენ ბრენდის 2017 წლის ჯილდოს...

      01.05.2018

      იფქლის პასკები უკვე გაყიდვაშია!

      28.03.2018

      დაჭრილი ეკონომბატონი - "იფქლის" ახალი პრ...

      01.02.2018

      როგორია ჭვავის 80%-იანი პური?

      08.12.2017

      რატომაა "ნატურამო" ყველაზე ჯანსაღი დიეტუ...

      28.06.2017

      "იფქლი" ჯანსაღი ცხოვრების წესის მხარდამჭ...

      24.06.2017

      5 მითი პურის შესახებ, რომლებიც არ უნდა დაიჯეროთ

      31.05.2017

      10 სახალისო ფაქტი პურის შესახებ

      29.05.2017

      "იფქლის" ქიშმიშიანი პასკები თბილისის მაღ...

      10.04.2017

      ჭვავის პური სვანური მარილი - ჩვენი ახალი პროდუქტი!

      06.04.2017

      Please reload

      უახლესი

      რატომ არის „იფქლის“ შავი პურეული შედარებით ღია ფერის?

      18.06.2015

      ჯანსაღი კვებისათვის რეკომენდირებული რაციონი

      16.03.2015

      რა უპირატესობა აქვს ხაშზე დამზადებულ პურს?

      07.09.2015

      1/4
      Please reload

      პოპულარული

      როგორ შევინახოთ პური?

      11.03.2015

       

       

      საუკეთესო პირობებში "იფქლის" პურ-ფუნთუშეული გამოშვებიდან 72 საათის განმავლობაში ინარჩუნებს ვარგისიანობას. როგორ სჯობს პურის შენახვა, რომ ის დროზე არდე არ გაფუჭდეს?

       

       ქაღალდის შეფუთვა ან ბამბის ტილო

       

      თუ პური ქაღალდის შეფუთვაშია და იკვრება, შეგიძლიათ ასევე დატოვოთ. ქაღალდი "სუნთქავს" და პურს არ დაანესტიანებს. ამავდროულად ის პურს გამოხმობისგან საკმარისად დაიცავს.  

       

       

       

      ასევე წარმატებით შეგიძლიათ პური ბამბის ტილოში (ე.წ. ჩაისტილო) საგულდაგულოდ გაახვიოთ. ასე პური შეინარჩუნებს გემოს და ტენიანობას. 

       

      შეინახეთ პური ოთახის ტემპერატურაზე 

       ოთახის ტემპერატურა პურის შესანახად ოპტიმალურია. 

       

      შეინახეთ პური მშრალ ადგილას

       

      პური რომ არ დანესტიანდეს და დროზე ადრე ობი არ მოეკიდოს, აუცილებელია ის მშრალ ადგილას შეინახოთ.

       

      მოარიდეთ პურს მზის სხივები

      მზის მწველი სხივები პურს დროზე ადრე გამოაშრობს და გაახმობს, ამიტომ მოარიდეთ პური მწველ ადგილებს.

       

       

       

      მაცივარი - თქვენი პირველი მტერი

      ბევრი ადამიანი მიიჩნევს, რომ პურის მაცივარში  შენახვა საუკეთესო გამოსავალია, თუმცა სხვადასხვა დაკვირვებებით დადასტურდა, რომ მაცივარში შენახვისას პური განიცდის რეტროგრადაციას, ანუ მაცივარში არსებული ნესტი ხელს უწყობს მის გაფუჭებას.

       

      გახსოვდეთ, პურის მაცივარში შენახვის ერთი დღე უდრის პურის ოთახის ტემპერატურაზე 3 დღით გაჩერებას. ამიტომ პური მაცივარში არასოდეს არ შეინახოთ.

       

       

      გაგვიზიარეთ, თქვენ როგორ ინახავთ პურს?

       

      თემა:

      პური

      კვება

      შენახვა

      პურ-ფუნთუშეული

      იფქლი

      ისწავლე

      Please reload

      შემოგვიერთდით
      • Facebook Basic Square
      • Twitter Basic Square
      • LinkedIn App Icon
      • SoundCloud App Icon
      • Instagram App Icon

      იკვებე | ივარჯიშე | ისწავლე | იცხოვრე |