top of page

როგორ განვასხვავოთ ნატურალური ჭვავის პური შეღებილისგან?

მიუხედავად იმისა, რომ ჭვავის პური ბუნებრივად მუქია, წარმოდგენამ, თითქოს რაც უფრო მუქია პური, მით უფრო ნატურალურია ის, შეიძლება უბიძგოს ზოგიერთ მწარმოებელს ჭვავის პურის შემადგენლობაში “კოლერი“ გამოიყენოს. „კოლერის“ გამოყენება კი ადამიანის ჯანმრთელობის მიმართ ბევრ საეჭვო კითხვას ბადებს. ამიტომაც არ ვიყენებთ მას კომპანია "იფქლში".

რადგანაც ჩვენ ყველანი ჯანსაღ პროდუქტს ვანიჭებთ უპირატესობას, აუცილებელია ნატურალური პროდუქტის შეღებილისაგან გარჩევა შეგვეძლოს.

თუმცა, ეს ძალზე რთულია ჭვავის პურის შემთხვევაში, რადგან ის ხორბლის პურისაგან განსხვავებით ბუნებრივადაც შეიძლება იყოს მუ