© 2015 Ipkli

  • ინფო

  • პროდუქცია

  • სიახლეები

  • მაღაზიები

  • კონტაქტი

  • Blog

  • More

    გამოიწერეთ სიახლეები!

    გილოცავთ, თქვენ გამოიწერეთ "იფქლის" სიახლეები!

    EN

    • fb.png
    • linkedin.png
    • twitter.png
    • instagram.png
    • ინფო

    • პროდუქცია

    • სიახლეები

    • მაღაზიები

    • კონტაქტი

    • Blog

    • More

      "იფქლი" გოლდენ ბრენდის 2017 წლის ჯილდოს...

      01.05.2018

      იფქლის პასკები უკვე გაყიდვაშია!

      28.03.2018

      დაჭრილი ეკონომბატონი - "იფქლის" ახალი პრ...

      01.02.2018

      როგორია ჭვავის 80%-იანი პური?

      08.12.2017

      რატომაა "ნატურამო" ყველაზე ჯანსაღი დიეტუ...

      28.06.2017

      "იფქლი" ჯანსაღი ცხოვრების წესის მხარდამჭ...

      24.06.2017

      5 მითი პურის შესახებ, რომლებიც არ უნდა დაიჯეროთ

      31.05.2017

      10 სახალისო ფაქტი პურის შესახებ

      29.05.2017

      "იფქლის" ქიშმიშიანი პასკები თბილისის მაღ...

      10.04.2017

      ჭვავის პური სვანური მარილი - ჩვენი ახალი პროდუქტი!

      06.04.2017

      Please reload

      უახლესი

      რატომ არის „იფქლის“ შავი პურეული შედარებით ღია ფერის?

      18.06.2015

      ჯანსაღი კვებისათვის რეკომენდირებული რაციონი

      16.03.2015

      რა უპირატესობა აქვს ხაშზე დამზადებულ პურს?

      07.09.2015

      1/4
      Please reload

      პოპულარული

      სმუზი - ზაფხულის გემრიელი და დაბალკალორიული სასმელი

      07.07.2015

      თუ დღის განმავლობაში საკმარისი რაოდენობის ხილს ვერ იღებთ, სმუზები საუკეთესო არჩევანია ხილის ყოველდღიურ რაციონში ჩასასმელად. მათი მომზადება ძალიან მარტივია, მხოლოდ ხილი და რამდენიმე ინგრედიენტი დაგჭირდებათ. რაც მთავარია, დღეს შემოთავაზებული ხილის სმუზები 250 კილოკალორიაზე ნაკლებს შეიცავენ!

       ავოკადოსა და მარწყვის სმუზი 

       

      • ½ ჭიქა დაჭრილი ავოკადო

      • 150 გრამი მარწყვი

      • 4 სუფრის კოვზი დაბალკალორიული იოგურტი

      • 200 მლ რძე

      • ლიმონის წვენი გემოვნებით

      • თაფლი გემოვნებით

       

      ყველაფერი ერთად მოათავსეთ ბლენდერში და ადღვიბეთ. თუ მიღებული მასა ზედმეტად სქელი იყო, შესაძლებელია წყლის დამატება. 

       

      მანგოს სმუზი 

       

      • ½ ჭიქა 1%-იანი დაბალკალორიული რძე

      • 1 ჭიქა დაბალკალორიული იოგურტი

      • 1 სუფრის კოვზი თაფლი

      • ილის (კარდამონის) სუნელი

      • 2 ჭიქა დაჭრილი მწიფე მანგო (სასურველია გაყინული)

      მოათავსეთ პირველი ოთხი ინგრედიენტი ბლენდერში და მათი კარგი დამუშავების შემდეგ ნელ-ნელა ჩაამატეთ მანგო. 

       

      ბანანის სმუზი 

       

      • ½ ჭიქა ყინული

      • ჭიქის მეოთხედი მარწყვი

      • 1 ჭიქა ლურჯი მოცხარი

      • ¼ ჩაის კოვზი ვანილი

      • 1 საშუალო ზომის მწიფე ბანანი 

       

      ყველა ინგრედიენტი ერთად მოათავსეთ ბლენდერში და მანამ დღვიბეთ, სანამ ერთგვარ მასას არ მიიღებთ.

       

      თქვენ რომელი ხილის სმუზი გიყვართ განსაკუთრებით? რამდენად ხშირად მიირთმევთ?

       

      თემა:

      სმუზი

      ხილი

      სასმელი

      ჯანსაღი

      გემრიელი

      რეცეპტი

      იკვებე

      Please reload

      შემოგვიერთდით
      • Facebook Basic Square
      • Twitter Basic Square
      • LinkedIn App Icon
      • SoundCloud App Icon
      • Instagram App Icon

      იკვებე | ივარჯიშე | ისწავლე | იცხოვრე |