© 2015 Ipkli

  • ინფო

  • პროდუქცია

  • სიახლეები

  • მაღაზიები

  • კონტაქტი

  • Blog

  • More

    გამოიწერეთ სიახლეები!

    გილოცავთ, თქვენ გამოიწერეთ "იფქლის" სიახლეები!

    EN

    • fb.png
    • linkedin.png
    • twitter.png
    • instagram.png
    • ინფო

    • პროდუქცია

    • სიახლეები

    • მაღაზიები

    • კონტაქტი

    • Blog

    • More

      "იფქლი" გოლდენ ბრენდის 2017 წლის ჯილდოს...

      01.05.2018

      იფქლის პასკები უკვე გაყიდვაშია!

      28.03.2018

      დაჭრილი ეკონომბატონი - "იფქლის" ახალი პრ...

      01.02.2018

      როგორია ჭვავის 80%-იანი პური?

      08.12.2017

      რატომაა "ნატურამო" ყველაზე ჯანსაღი დიეტუ...

      28.06.2017

      "იფქლი" ჯანსაღი ცხოვრების წესის მხარდამჭ...

      24.06.2017

      5 მითი პურის შესახებ, რომლებიც არ უნდა დაიჯეროთ

      31.05.2017

      10 სახალისო ფაქტი პურის შესახებ

      29.05.2017

      "იფქლის" ქიშმიშიანი პასკები თბილისის მაღ...

      10.04.2017

      ჭვავის პური სვანური მარილი - ჩვენი ახალი პროდუქტი!

      06.04.2017

      Please reload

      უახლესი

      რატომ არის „იფქლის“ შავი პურეული შედარებით ღია ფერის?

      18.06.2015

      ჯანსაღი კვებისათვის რეკომენდირებული რაციონი

      16.03.2015

      რა უპირატესობა აქვს ხაშზე დამზადებულ პურს?

      07.09.2015

      1/4
      Please reload

      პოპულარული

      ბეკონის, ყველისა და ისპანახის სენდვიჩი

      17.09.2015

       

      ინგრედიენტები:

      1/2 ჩაის კოვზი ზეითუნის ზეთი

      2 მოზრდილი თავი ნიორი, თხლად დაჭრილი

      4 ჭიქა ისპანახის ფოთოლი

      4 ჭიქა არაგულას ფოთოლი

      4 ნაჭერი ბეკონი, თხლად მოჭრილი

      8 ნაჭერი "იფქლის" ტოსტის ან თეთრი ბატონის პური

      100 გრამი ყველი, სასურველია სულგანი 

       

      მომზადების წესი:

      დაადგით ტაფა საშუალო ცეცხლზე, დაამატეთ ზეთი და 1 წუთის განმავლობაში მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი ნიორი. შემდეგ დაუმატეთ მას არაგულასა და ისპანახის ფოთლები და 1 წუთის განმავლობაში მოშუშეთ. მიღებული მასა გადმოიღეთ თეფშზე, ტაფა კი კვლავ გაზქურაზე დააბრუნეთ. ბეკონის ნაჭრები ოდნავ დაბრაწეთ. 

       

      4 ნაჭერ პურზე გადაანაწილეთ ყველი, ბეკონი და ისპანახისა და არაგულას ჩაშუშული ფოთლები. ზემოდან დაადეთ 4 ნაჭერი პური. პურები ორივე მხარეს ორ-ორი წუთის განმავლობაში დაბრაწეთ.

       

      ამ უგემრიელესი ლანჩით თქვენ დაახლოებით 400 კილოკალორიას მიიღებთ.

       

      თემა:

      იკვებე

      რეცეპტი

      ლანჩი

      ჯანსაღი

      ჯანმრთელობა

      400 კილოკალორია

      სენდვიჩი

      Please reload

      შემოგვიერთდით
      • Facebook Basic Square
      • Twitter Basic Square
      • LinkedIn App Icon
      • SoundCloud App Icon
      • Instagram App Icon

      იკვებე | ივარჯიშე | ისწავლე | იცხოვრე |