ბეკონის, ყველისა და ისპანახის სენდვიჩი


ინგრედიენტები:

1/2 ჩაის კოვზი ზეითუნის ზეთი

2 მოზრდილი თავი ნიორი, თხლად დაჭრილი

4 ჭიქა ისპანახის ფოთოლი

4 ჭიქა არაგულას ფოთოლი

4 ნაჭერი ბეკონი, თხლად მოჭრილი

8 ნაჭერი "იფქლის" ტოსტის ან თეთრი ბატონის პური

100 გრამი ყველი, სასურველია სულგანი

მომზადების წესი:

დაადგით ტაფა საშუალო ცეცხლზე, დაამატეთ ზეთი და 1 წუთის განმავლობაში მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი ნიორი. შემდეგ დაუმატეთ მას არაგულასა და ისპანახის ფოთლები და 1 წუთის განმავლობაში მოშუშეთ. მიღებული მასა გადმოიღეთ თეფშზე, ტაფა კი კვლავ გაზქურაზე დააბრუნეთ. ბეკონის ნაჭრები ოდნავ დაბრაწეთ.

4 ნაჭერ პურზე გადაანაწილეთ ყველი, ბეკონი და ისპანახისა და არაგულას ჩაშუშული ფოთლები. ზემოდან დაადეთ 4 ნაჭერი პური. პურები ორივე მხარეს ორ-ორი წუთის განმავლობაში დაბრაწეთ.

ამ უგემრიელესი ლანჩით თქვენ დაახლოებით 400 კილოკალორიას მიიღებთ.

პოპულარული