© 2015 Ipkli

  • ინფო

  • პროდუქცია

  • სიახლეები

  • მაღაზიები

  • კონტაქტი

  • Blog

  • More

    გამოიწერეთ სიახლეები!

    გილოცავთ, თქვენ გამოიწერეთ "იფქლის" სიახლეები!

    EN

    • fb.png
    • linkedin.png
    • twitter.png
    • instagram.png
    • ინფო

    • პროდუქცია

    • სიახლეები

    • მაღაზიები

    • კონტაქტი

    • Blog

    • More

      "იფქლი" გოლდენ ბრენდის 2017 წლის ჯილდოს...

      01.05.2018

      იფქლის პასკები უკვე გაყიდვაშია!

      28.03.2018

      დაჭრილი ეკონომბატონი - "იფქლის" ახალი პრ...

      01.02.2018

      როგორია ჭვავის 80%-იანი პური?

      08.12.2017

      რატომაა "ნატურამო" ყველაზე ჯანსაღი დიეტუ...

      28.06.2017

      "იფქლი" ჯანსაღი ცხოვრების წესის მხარდამჭ...

      24.06.2017

      5 მითი პურის შესახებ, რომლებიც არ უნდა დაიჯეროთ

      31.05.2017

      10 სახალისო ფაქტი პურის შესახებ

      29.05.2017

      "იფქლის" ქიშმიშიანი პასკები თბილისის მაღ...

      10.04.2017

      ჭვავის პური სვანური მარილი - ჩვენი ახალი პროდუქტი!

      06.04.2017

      Please reload

      უახლესი

      რატომ არის „იფქლის“ შავი პურეული შედარებით ღია ფერის?

      18.06.2015

      ჯანსაღი კვებისათვის რეკომენდირებული რაციონი

      16.03.2015

      რა უპირატესობა აქვს ხაშზე დამზადებულ პურს?

      07.09.2015

      1/4
      Please reload

      პოპულარული

      ბეკონისა და კვერცხის სენდვიჩი

      05.11.2015

       

      ინგრედიენტები:

      "იფქლის" მრგვალი ბიგმაგი

      ბეკონის თხელი ნაჭერი

      1 1/2 კომბოსტო კალე, წვრილად დაჭრილი

      1 კბილი ნიორი, წვრილად დაჭრილი

      1/4 ჩაის კოვზი თეთრი ღვინის ძმარი

      1 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი

      1 მოზრდილი კვერცხი

       

      მომზადების წესი:

      ბიგმაგს წაუსვით მაიონეზი ან კარაქი სურვილის შემთხვევაში. 

       

      საშუალო ზომის ტაფაში შებრაწეთ ბეკონის თხელი ნაჭერი, რამდენიმე წუთში გადმოიღეთ თეფშზე და მოასხით თეთრი ღვინის ძმარი. ტაფას წაუსვით ზეითუნის ზეთი და ნიორთან ერთად კომბოსტა კალე მოშუშეთ. კომბოსტოს ხშირად ურიეთ და სურვილის შემთხვევაში მარილი დაუმატეთ. 

       

      საშუალო ზომის ტაფაში ამჯერად კვერცხი შეწვით. თქვენი გემოვნებისამებრ, კვერცხი შეგიძლიათ კარგად შეწვათ ან სანახევროდ. 

       

      ბიგმაგებზე გადაიტანეთ მოშუშული კომბოსტო, დაამატეთ მას ბეკონი და კვერცხი. გემრიელად მიირთვით!

      თემა:

      იკვებე

      რეცეპტი

      სენდვიჩი

      Please reload

      შემოგვიერთდით
      • Facebook Basic Square
      • Twitter Basic Square
      • LinkedIn App Icon
      • SoundCloud App Icon
      • Instagram App Icon

      იკვებე | ივარჯიშე | ისწავლე | იცხოვრე |