ყველის, კვერცხის ცილის და ისპანახის სენდვიჩი


ინგრედიენტები:

"იფქლის" ტოსტის პური

2 კვერცხის ცილა

პომიდვრის მოზრდილი ნაჭერი

ისპანახის ფოთლები

2 სუფრის კოვზი ავოკადო

1 ყველის მოზრდილი ნაჭერი

1 ჩაის კოვზი კარაქი

მომზადების წესი:

კვერცხის ცილა კარგად ათქვიფეთ მარილით, პილპილით და მხოლოდ 1 წუთის განმავლობაში შეწვით. პურის ნაჭრებს წაუსვისთ კარაქი, ავოკადო და სურვილისამებრ მდოგვი. დაამატეთ მას შემწვარი კვერცხი, პომიდვრის ნაჭრები, ყველი და ისპანახის ფოთლები. შეათბეთ სენდვიჩი რამდენიმე წუთი, სანამ ყველი ოდნავ არ გადნება.

პოპულარული