კეშიუს სოუსი სალათებისათვის


ინგრედიენტები:

1 ჭიქა კეშიუ

1/4 ჭიქა ნუშის რძე

1 თავი წვრილად დაჭრილი ნიორი

3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი

3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში

3 სუფრის კოვზი თეთრი ღვინის ძმარი

მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი:

კეშიუ ერთი ღამით მაცივარში, წყლით სავსე ჯამში დატოვეთ, რომ კარგად დალბეს. მეორე დღეს გადაწურეთ წყალი და ბლენდერში ცოტაოდენ წყალთან ერთად 1-2 წუთის განმავლობაში დააბლენდერეთ. დაამატეთ ყველა დარჩენილი ინგრედიენტი და რამდენიმე წუთით დააბლენდერეთ. სოუსი მაცივარში შუშის ბოთლით შეინახეთ.

პოპულარული