© 2015 Ipkli

  • ინფო

  • პროდუქცია

  • სიახლეები

  • მაღაზიები

  • კონტაქტი

  • Blog

  • More

    გამოიწერეთ სიახლეები!

    გილოცავთ, თქვენ გამოიწერეთ "იფქლის" სიახლეები!

    EN

    • fb.png
    • linkedin.png
    • twitter.png
    • instagram.png
    • ინფო

    • პროდუქცია

    • სიახლეები

    • მაღაზიები

    • კონტაქტი

    • Blog

    • More

      "იფქლი" გოლდენ ბრენდის 2017 წლის ჯილდოს...

      01.05.2018

      იფქლის პასკები უკვე გაყიდვაშია!

      28.03.2018

      დაჭრილი ეკონომბატონი - "იფქლის" ახალი პრ...

      01.02.2018

      როგორია ჭვავის 80%-იანი პური?

      08.12.2017

      რატომაა "ნატურამო" ყველაზე ჯანსაღი დიეტუ...

      28.06.2017

      "იფქლი" ჯანსაღი ცხოვრების წესის მხარდამჭ...

      24.06.2017

      5 მითი პურის შესახებ, რომლებიც არ უნდა დაიჯეროთ

      31.05.2017

      10 სახალისო ფაქტი პურის შესახებ

      29.05.2017

      "იფქლის" ქიშმიშიანი პასკები თბილისის მაღ...

      10.04.2017

      ჭვავის პური სვანური მარილი - ჩვენი ახალი პროდუქტი!

      06.04.2017

      Please reload

      უახლესი

      რატომ არის „იფქლის“ შავი პურეული შედარებით ღია ფერის?

      18.06.2015

      ჯანსაღი კვებისათვის რეკომენდირებული რაციონი

      16.03.2015

      რა უპირატესობა აქვს ხაშზე დამზადებულ პურს?

      07.09.2015

      1/4
      Please reload

      პოპულარული

      ლორისა და ყველის სენდვიჩი

      07.12.2015

      ინგრედიენტები:

      2 სუფრის კოვზი უმარილო კარაქი

      3 სუფრის კოვზი ფქვილი

      2 ჭიქა ცხელი რძე

      1 ჩაის კოვზი მარილი

      1/2 ჩაის კოვზი შავი პილპილი

      5 ჭიქა ყველი (სასურველია ყველი Gruyere)

      1/2 ჭიქა პარმეზანი 

      8 ცალი კრუასანი

      მდოგვი გემოვნებით

      230 გრამი ლორის ნაჭრები

       

      მომზადების წესი:

      გაალღვეთ კარაქი პატარა ზომის თასში და ნელ-ნელა დაუმატეთ ფქვილი. მიღებულ მასას ხის კოვზით 2 წუთის განმავლობაში ურიეთ. ნელ-ნელა დაასხით ცხელი რძე და განაგრძეთ მორევა, სანამ მასა ერთგვაროვანი და სქელი არ გახდება. 

       

      გადმოდგით თასი ცეცხლიდან და დაუმატეთ გემოვნებით მარილი, შავი პილპილი, შერჩეული ყველი და პარმეზანი. შუაზე გაჭერით კრუასანი, დააწყვეთ მასზე ბეკონის ნაჭრები და დაამატეთ ნარევი მასა. გამოაცხვეთ ეს ყველაფერი 5 წუთის განმავლობაში. სურვილისამებრ, კრუასანს გამოცხობამდე წაუსვით მდოგვი.

       

      თემა:

      იკვებე

      რეცეპტი

      სენდვიჩი

      ჯანმრთელობა

      Please reload

      შემოგვიერთდით
      • Facebook Basic Square
      • Twitter Basic Square
      • LinkedIn App Icon
      • SoundCloud App Icon
      • Instagram App Icon

      იკვებე | ივარჯიშე | ისწავლე | იცხოვრე |