ლორისა და ყველის სენდვიჩი


ინგრედიენტები:

2 სუფრის კოვზი უმარილო კარაქი

3 სუფრის კოვზი ფქვილი

2 ჭიქა ცხელი რძე

1 ჩაის კოვზი მარილი

1/2 ჩაის კოვზი შავი პილპილი

5 ჭიქა ყველი (სასურველია ყველი Gruyere)

1/2 ჭიქა პარმეზანი

8 ცალი კრუასანი

მდოგვი გემოვნებით

230 გრამი ლორის ნაჭრები

მომზადების წესი:

გაალღვეთ კარაქი პატარა ზომის თასში და ნელ-ნელა დაუმატეთ ფქვილი. მიღებულ მასას ხის კოვზით 2 წუთის განმავლობაში ურიეთ. ნელ-ნელა დაასხით ცხელი რძე და განაგრძეთ მორევა, სანამ მასა ერთგვაროვანი და სქელი არ გახდება.

გადმოდგით თასი ცეცხლიდან და დაუმატეთ გემოვნებით მარილი, შავი პილპილი, შერჩეული ყველი და პარმეზანი. შუაზე გაჭერით კრუასანი, დააწყვეთ მასზე ბეკონის ნაჭრები და დაამატეთ ნარევი მასა. გამოაცხვეთ ეს ყველაფერი 5 წუთის განმავლობაში. სურვილისამებრ, კრუასანს გამოცხობამდე წაუსვით მდოგვი.

პოპულარული