მოცხარისა და მაყვლის სმუზი


ინგრედიენტები:

3/4 ჭიქა მწიფე მოცვი

3/4 ჭიქა მწიფე მაყვალი

150 გრამი ბერძნული იოგურტი

1 ჭიქა სოიოს რძე ვანილის არომატით

1 მთლიანი ბანანი

მომზადების წესი:

ყველა ინგრედიენტი ბლენდერში მოათავსეთ. დააბლენდერეთ რამდენიმე წუთის განმავლობაში, გადაწურეთ და კიდევ 30 წუთით დააბლენდერეთ. მიღებული მასა გააციეთ მაცივარში და სურვილისამებრ, ჭიქებში ცოცხალი ხილის ჩამატებით გემრიელად მიირთვით.

პოპულარული