© 2015 Ipkli

  • ინფო

  • პროდუქცია

  • სიახლეები

  • მაღაზიები

  • კონტაქტი

  • Blog

  • More

    გამოიწერეთ სიახლეები!

    გილოცავთ, თქვენ გამოიწერეთ "იფქლის" სიახლეები!

    EN

    • fb.png
    • linkedin.png
    • twitter.png
    • instagram.png
    • ინფო

    • პროდუქცია

    • სიახლეები

    • მაღაზიები

    • კონტაქტი

    • Blog

    • More

      "იფქლი" გოლდენ ბრენდის 2017 წლის ჯილდოს...

      01.05.2018

      იფქლის პასკები უკვე გაყიდვაშია!

      28.03.2018

      დაჭრილი ეკონომბატონი - "იფქლის" ახალი პრ...

      01.02.2018

      როგორია ჭვავის 80%-იანი პური?

      08.12.2017

      რატომაა "ნატურამო" ყველაზე ჯანსაღი დიეტუ...

      28.06.2017

      "იფქლი" ჯანსაღი ცხოვრების წესის მხარდამჭ...

      24.06.2017

      5 მითი პურის შესახებ, რომლებიც არ უნდა დაიჯეროთ

      31.05.2017

      10 სახალისო ფაქტი პურის შესახებ

      29.05.2017

      "იფქლის" ქიშმიშიანი პასკები თბილისის მაღ...

      10.04.2017

      ჭვავის პური სვანური მარილი - ჩვენი ახალი პროდუქტი!

      06.04.2017

      Please reload

      უახლესი

      რატომ არის „იფქლის“ შავი პურეული შედარებით ღია ფერის?

      18.06.2015

      ჯანსაღი კვებისათვის რეკომენდირებული რაციონი

      16.03.2015

      რა უპირატესობა აქვს ხაშზე დამზადებულ პურს?

      07.09.2015

      1/4
      Please reload

      პოპულარული

      როგორია ჭვავის 80%-იანი პური?

      08.12.2017

      ქართულ ბაზარზე უკვე თვეზე მეტია "იფქლის" ახალი სახეობის პური, 80%-იანი ჭვავის პური იყიდება. 

      პურის მაღაზიების დახლებზე გამოჩენას ჩვენი ერთგული მომხმარებელი სხვადასხვა კითხვით მალევე გამოეხმაურა.

       

      რას ნიშნავს 80%? 

      80% პურში ჭვავის ფქვილის მაჩვენებელს მიემართება, ანუ, აღნიშნული სახეობის პურის რეცეპტში 80% ჭვავის ფქვილს უჭირავს. ასეთი ტიპის ჭვავის პურს უფრო მკვეთრი გემო და არომატი აქვს, ვიდრე ჭვავის სხვა პურებს. 

       

      ჭვავის სხვა პურები არ ცხვება მთლიანად ჭვავის ფქვილზე? 

      მსოფლიოს თითქმის ყველა ჭვავის პურის რეცეპტი მოიცავს ხორბლის ფქვილის გარკვეულ პრიოცენტს, ყველაზე ხშირად ჭვავის და ხორბლის ფქვილის რაოდენობები ასე 50%-50% ნაწილდება ხოლმე, თუმცა შესაძლებელია ნებისმიერი სხვა შეფარდება, მაგ. 60%-40%-ზე, 70%-30%-ზე და ა.შ. ეს მსოფლიოში მიღებული სტანდარტია და ჭვავის პური ასეთი წესით იმ ქვეყნებშიც კი ცხვება, სადაც ჭვავის კულტურა ძალიან მაღალია.

       

      პურის წარმოებისთვის იმპორტული ფქვილი გამოიყენება? 

      აღნიშნული პურისათვის საჭირო ჭვავის ფქვილს, ისევე როგორც ყველა სხვა ჭვავის პურებისათვის, "იფქლი" ბელორუსიიდან იღებს. 

       

      80%-იან ჭვავის პურში საფუარი გამოიყენება? 

      80%-იანი ჭვავის პური ბინებრივ საფუარზე, დედოზე, ცხვება. მასში არ გამოიყენება მშრალი, ე.წ. ინდუსტრიული საფუარი. 

       

      რა ღირს 80%-იანი პური? 

      პროდუქტი თბილისის მაღაზიებში უკვე იყიდება და მისი ფასი 1.40 ლარს შეადგენს. 

      თემა:

      იფქლი

      პური

      ჭვავის პური

      80%

      სასარგებლო

      Please reload

      შემოგვიერთდით
      • Facebook Basic Square
      • Twitter Basic Square
      • LinkedIn App Icon
      • SoundCloud App Icon
      • Instagram App Icon

      იკვებე | ივარჯიშე | ისწავლე | იცხოვრე |