გსურთ “იფქლის” განახლებული საწარმოს დათვალიერება?
ალბათ უკვე გაიგეთ, “იფქლში” საწარმო რომ გავაახლეთ და სრულად ავტომატიზირებული, ევროპული დანადგარები დავამონტაჟეთ. ეს დანადგარები ქარხნული...
"იფქლი" დღეს ერთადერთი კომპანიაა საქართველოში, რომელიც მასიურ წარმოებაში პურს სრულყოფილი და ჯანსაღი მეთოდით ბუნებრივ საფუარზე - ხაშზე აცხობს. გაეცანით ამ სიახლეს დაწვრილებით!
პურს საქართველოში ოდითგანვე ხაშზე, ანუ დამჟავებული ცომის გამოყენებით აცხობდნენ. პურის ხაშზე ცხობის პროცესს დაახლოებით 6 საათი სჭირდება და ის გაცილებით ძვირი უჯდება მეწარმეს, ვიდრე დაჩქარებული პროცესით გამომცხვარი პური, რომლის წარმოებასაც მხოლოდ 2 საათი ეთმობა.
ხაშზე გამომცხვარი პური გამოირჩევა თავისი გემოთი, ხარისხით, სტრუქტურითა და არომატით. მას აქვს ნამდვილი პურის გემო.