"იფქლმა" პურის მასიურ წარმოებაში სრულყოფილი ცხობის მეთოდი, ხაშზე წარმოება დანერგა

"იფქლი" დღეს ერთადერთი კომპანიაა საქართველოში, რომელიც მასიურ წარმოებაში პურს სრულყოფილი და ჯანსაღი მეთოდით ბუნებრივ საფუარზე - ხაშზე აცხობს. გაეცანით ამ სიახლეს დაწვრილებით!

სრულყოფილი ცხობის მეთოდი 

რას ნიშნავს პურის ხაშზე ცხობა?

 

პურს საქართველოში ოდითგანვე ხაშზე, ანუ დამჟავებული ცომის გამოყენებით აცხობდნენ.  პურის ხაშზე ცხობის პროცესს დაახლოებით 6 საათი სჭირდება და ის გაცილებით ძვირი უჯდება მეწარმეს, ვიდრე დაჩქარებული პროცესით გამომცხვარი პური, რომლის წარმოებასაც მხოლოდ 2 საათი ეთმობა.

 

ხაშზე გამომცხვარი პური გამოირჩევა თავისი გემოთი, ხარისხით, სტრუქტურითა და არომატით. მას აქვს ნამდვილი პურის გემო.