© 2015 Ipkli

  • ინფო

  • პროდუქცია

  • სიახლეები

  • მაღაზიები

  • კონტაქტი

  • Blog

  • More

    გამოიწერეთ სიახლეები!

    გილოცავთ, თქვენ გამოიწერეთ "იფქლის" სიახლეები!

    EN

    • fb.png
    • linkedin.png
    • twitter.png
    • instagram.png
    • ინფო

    • პროდუქცია

    • სიახლეები

    • მაღაზიები

    • კონტაქტი

    • Blog

    • More

      "იფქლი" გოლდენ ბრენდის 2017 წლის ჯილდოს...

      01.05.2018

      იფქლის პასკები უკვე გაყიდვაშია!

      28.03.2018

      დაჭრილი ეკონომბატონი - "იფქლის" ახალი პრ...

      01.02.2018

      როგორია ჭვავის 80%-იანი პური?

      08.12.2017

      რატომაა "ნატურამო" ყველაზე ჯანსაღი დიეტუ...

      28.06.2017

      "იფქლი" ჯანსაღი ცხოვრების წესის მხარდამჭ...

      24.06.2017

      5 მითი პურის შესახებ, რომლებიც არ უნდა დაიჯეროთ

      31.05.2017

      10 სახალისო ფაქტი პურის შესახებ

      29.05.2017

      "იფქლის" ქიშმიშიანი პასკები თბილისის მაღ...

      10.04.2017

      ჭვავის პური სვანური მარილი - ჩვენი ახალი პროდუქტი!

      06.04.2017

      Please reload

      უახლესი

      რატომ არის „იფქლის“ შავი პურეული შედარებით ღია ფერის?

      18.06.2015

      ჯანსაღი კვებისათვის რეკომენდირებული რაციონი

      16.03.2015

      რა უპირატესობა აქვს ხაშზე დამზადებულ პურს?

      07.09.2015

      1/4
      Please reload

      პოპულარული

      ბანანის მაფინი

      06.05.2015

      მაფინები დღის ნებისმიერ მონაკვეთში მშვენიერი დესერტია. თქვენ შეგიძლიათ ის დილით, ფინჯან ყავასთან ერთად მიირთვათ, ან მსუბუქი სადილის შემდეგ დააგემოვნოთ. გთავაზობთ ბანანის ნოყიერი, ჯანსაღი და გემრიელი მაფინების მარტივ რეცეპტს.  

       

      ინგრედიენტები:

       

      1½ ჭიქა ქატოს ფანტელი

      3 საშუალო ზომის ბანანის პიურე

      ½ ჭიქა რძე

      1 ცალი კვერცხი 

      1 ჭიქა ფქვილი

      ¼ ჭიქა შაქარი

      3 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი

      2 ჩაის კოვზი საფუარი

      ½ ჩაის კოვზი სოდა

      ¼ ჭიქა თხილი ან ნიგოზი

       

      მომზადების წესი:

       

      გაახურეთ ღუმელი 400 გრადუსზე. ერთმანეთში კარგად აურიეთ ქატოს ფანტელი, ბანანის პიურე, რძე და კვერცხი. დააცადეთ მასას 5 წუთი, რომ მარცვლეული მაქსიმალურად დარბილდეს. 

       

      მეორე თასში ერთმანეთში აურიეთ ფქვილი, შაქარი, საფუარი, სოდა და თხილი ან ნიზოგი სურვილისამებრ. 

       

      შემდეგ მიღებული მასები კარგად აურიეთ ერთმანეთში  და მაფინის ფორმებში თანაბრად გადაანაწილეთ ცომი. აცხვეთ 20-25 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ აცადეთ მაფინებს დავიდნენ ოთახის ტემპერატურამდე.

       

      თუ ცხობისთვის ვერ იცლით, გასინჯეთ ჩვენი საკონდიტრო ნაწარმი. მაგალითად, ფუნთუშა ლიმონით და გემრიელად მიირთვით!

       

      თემა:

      ქატო

      დესერტი

      იფქლი

      რეცეპტი

      კვება

      პურ-ფუნთუშეული

      იკვებე

      Please reload

      შემოგვიერთდით
      • Facebook Basic Square
      • Twitter Basic Square
      • LinkedIn App Icon
      • SoundCloud App Icon
      • Instagram App Icon

      იკვებე | ივარჯიშე | ისწავლე | იცხოვრე |