© 2015 Ipkli

  • ინფო

  • პროდუქცია

  • სიახლეები

  • მაღაზიები

  • კონტაქტი

  • Blog

  • More

    გამოიწერეთ სიახლეები!

    გილოცავთ, თქვენ გამოიწერეთ "იფქლის" სიახლეები!

    EN

    • fb.png
    • linkedin.png
    • twitter.png
    • instagram.png
    • ინფო

    • პროდუქცია

    • სიახლეები

    • მაღაზიები

    • კონტაქტი

    • Blog

    • More

      "იფქლი" გოლდენ ბრენდის 2017 წლის ჯილდოს...

      01.05.2018

      იფქლის პასკები უკვე გაყიდვაშია!

      28.03.2018

      დაჭრილი ეკონომბატონი - "იფქლის" ახალი პრ...

      01.02.2018

      როგორია ჭვავის 80%-იანი პური?

      08.12.2017

      რატომაა "ნატურამო" ყველაზე ჯანსაღი დიეტუ...

      28.06.2017

      "იფქლი" ჯანსაღი ცხოვრების წესის მხარდამჭ...

      24.06.2017

      5 მითი პურის შესახებ, რომლებიც არ უნდა დაიჯეროთ

      31.05.2017

      10 სახალისო ფაქტი პურის შესახებ

      29.05.2017

      "იფქლის" ქიშმიშიანი პასკები თბილისის მაღ...

      10.04.2017

      ჭვავის პური სვანური მარილი - ჩვენი ახალი პროდუქტი!

      06.04.2017

      Please reload

      უახლესი

      რატომ არის „იფქლის“ შავი პურეული შედარებით ღია ფერის?

      18.06.2015

      ჯანსაღი კვებისათვის რეკომენდირებული რაციონი

      16.03.2015

      რა უპირატესობა აქვს ხაშზე დამზადებულ პურს?

      07.09.2015

      1/4
      Please reload

      პოპულარული

      ფრანგული ტოსტი

      05.01.2016

      ინგრედიენტები:

      2 ცალი კვერცხი

      1/2 ჭიქა რძე

      1 სუფრის კოვზი ნეკერჩხლის სიროფი

      1/2 ჩაის კოვზი ვანილის ექსტრაქტი

      მწიკვი მარილი

      დაფქვილი დარიჩინი გემოვნებით

      ტოსტის პურის 8 ნაჭერი

      4 სუფრის კოვზი კარაქი

      4-5 ნაჭერი ყველი მოცარელა, თხლად დაჭრილი

      1 ცალი თხლად დაჭრილი ატამი, გემოვნებით

       

      მომზადების წესი:

      გაახურეთ ღუმელი, ლანგარზე საცხობი ქაღალდი დადეთ და წაუსვით კარაქი. განიერ თასში ერთმანეთში აურიეთ კვერცხი, რძე, ნეკერჩხლის სიროფი, მარილი და დარიჩინი. 

       

      პურის ნაჭრები კარგად გაჟღინთეთ მასაში და გადაიტანეთ ლანგარზე, აცხვეთ დაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დაელოდეთ ნაჭრების ცოტათი გაციებას. ოთხ ნაჭერს გულში ყველი და ატმის ნაჭერი ჩაუდეთ და მეორე ნაჭერი თავზე დაადეთ. აცხვეთ კიდევ 8-10 წუთის განმავლობაში, სანამ ყველი არ გადნება. გემრიელად მიირთვით! 

      თემა:

      სენდვიჩი

      იკვებე

      კვება

      რეცეპტი

      ჯანმრთელობა

      Please reload

      შემოგვიერთდით
      • Facebook Basic Square
      • Twitter Basic Square
      • LinkedIn App Icon
      • SoundCloud App Icon
      • Instagram App Icon

      იკვებე | ივარჯიშე | ისწავლე | იცხოვრე |